Måndag 30/1-2023 20:15

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt sov okey fram till nio tiden tror jag att det var då jag kom igång idag kom sedan ur sängen till 10:10 tiden fick i mig frukosten och sedan gick jag igång med inte nått idag igen. Kunde ha spelat idag men gjorde inte idag alls. Så sedan till 14:30 så bytte jag om och fick idag med mig ett paket med kaffekappslar som jag lämnade på posten innan jag stack till träningen idag. Ja sedan hem igen och gick igång med middagen som jag idag värmde i mikron och kokade spagetti och åt sedan när jag slö kollade på en serie som jag inte såg kart idag hade inte nått att se idag så jag slö kollade idag gör det ibland som idag. Fick sedan i mig två koppar kaffe med sedan var det inget mer idag.

TRÄNING: Jaha körde inte allt idag det var en tjej som satt på redskapet så länge att jag gav upp idag och gick hem. Annars gjorde jag allt idag en bra dag idag.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Och nej inget idag.

Jag säger Tjingeling!  Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.