Tisdag 31/1-2023 19:44

DAG: Jaha till natt igen då ja och vaknade idag till nio tiden då telefonen ringde fick ett samtal och sedan kom jag ur sängen till 10:10 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Har inte haft lust idag att spela spel eller göra något alls idag på hela dan. Så sedan till 14:45 gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg en serie när jag åt idag. Och idag glömde jag kaffet helt och tog inte alls idag. Så mer? Ja det var nog inte mer idag tror jag visst.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag imonn igen.

ROMAN: Ja jag hoppas kunna gå igång igen på denna punkt men jag måste ha bort bouppteckningen innan jag kan gå igång igen. Men jag hoppas att det snart är över. Syrran sa att hon hade fått uppskov men jag vet inte hur länge detta var.

MUSIK: Nä inget idag heller.

Jag säger Tjingeling!  Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.