Onsdag 1/2-2023 20:06

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag vaknade idag till 7:20 men jag sov illa inatt igen jag hade ont i nacken igår när jag la mig men jag orkade inte gå upp och ta tablett så jag låg länge innan jag tillslut kom upp och fick ta tabletterna. Så jag sov rätt kasst inatt. Kom sedan ur sängen idag till 11:30 tiden sedan la jag mig igen fram till 14:20 tiden men jag låg kvar idag till 14:45 tiden. Fick på mig och stack sedan till träningen men gjorde inte allt idag utan gick hem till 15:00. Fick igång middagen och sedan såg jag ett avsnitt av en serie och fick sedan i mig två koppar kaffe. Ja det var allt för idag jag säger hej tills imonn igen.

TRÄNING: Ja tappade farten idag och la ner när båda övningarna jag skulle göra var upptagna kass natt inatt.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.