Torsdag 2/2-2023 19:41

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt men morgonen var inte så bra för mig idag. Runt nio tiden satte de igång att jobba på fönster ute i andra sidan och då vaknade jag upp och sov sedan inte efter detta. Kom igång till 9:40 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så spelade lite idag och det gick bra men jag glömde spara idag och fick gå tillbaka till innan igen. Så till ett tiden gick jag igång med en film idag från Disney idag waconda for ever eller hur det nu stavas såg denna fram till 15:50 idag så jag kom igång sent med middagen idag. Fick igång med middagen till 16:10 tiden hade idag karréer med stripes och såg ett nytt avsnitt av Willow idag igen. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Och sedan var det inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller idag.

MUSIK: Och inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) Sad smile (morgon)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.