Fredag 3/2-2023 19:39

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass natt inatt igen sov inte bra fram till nio tiden. Sedan kom jag ur sängen till 10:10 fick i  mig frukosten och så satte jag igång med inget alls. Jag la mig till 13:30 tiden då jag kom upp och stack till först ICA sedan till apoteket sedan hem igen. Så sedan idag till 15:00 skulle jag gå igång med middagen men kom inte igång förrän till 16:00 idag med detta. Hade idag hamburgare och bröd och stripes och såg en serie idag när jag åt. Så sedan glömde jag nästan av att få i mig kaffe idag kom på till 19:00 idag och fick det i mig. Så det var allt för idag så vi ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och dito här med.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.