Lördag 4/2-2023 19:41

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass natt igen kom igång idag till nio tiden kom sedan ur sängen till 10:10 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med att laga träningsmaten till ett tiden. Jo jag spelade spelet idag och såg då att jag hade glömt att hämta ett vapen som gjorde det möjligt att komma upp till en sak och nu kommer jag inte spela mer på det jag måste börja om igen för att hämta detta vapen och jag har inte lust med det nu. Så jag la av. Så sedan till middagen kom igång idag till 15:00 hade idag fläsk och löksås och mos gott mos. Såg sedan en serie idag när jag åt och fick i mig två koppar kaffe efter detta med. Ja sedan var det nog inget mer idag tror jag visst.

TRÄNING: Jaha inget idag på denna punkt.

ROMAN: Ja samma här tror jag visst.

MUSIK: Ja inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.