Onsdag 1/3-2023 20:05

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen kom igång idag till sju tiden kom sedan ur sängen till 10:20 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Har inte gjort nått idag på hela dan idag. Jo till 14:45 stack jag till träningen och sedan hem igen. Drog igång med middagen och såg ett avsnitt av en serie när jag åt idag. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe och sedan var det inget mer. Jo jag har ont i höften ännu har inte gått bort ännu.

TRÄNING: Ja körde allt idag och det gick bra idag lite seg var jag men okey ändå.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.