Fredag 3/3-2023 19:45

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen kom igång idag till sex tiden kom sedan ur sängen till 10:20 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo till 13:30 tiden stack jag till centralstationen och tog foto till nya körkortet som jag sedan skickade in när jag kom hem igen på postlådan. Så sedan gick jag igång med middagen hade idag wok igen med karréer och pasta och grönsaker. Såg en serie när jag åt idag och efter detta fick jag i  mig två koppar kaffe med. Jo jag var och handlade med och idag glömde jag köttbullar måste ut imonn och köpa detta annars har jag inget till träningsmaten. Det är som de säger det man inte har i huvudet måsta man ha i benen. Så mer? Jo jag gick  igång med skannern idag på båda datorerna och jag tror inte att det hinner idag så jag får stanna och köra sedan imonn igen. Nu kommer jag inte på mer att säga så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag på denna punkt.

ROMAN: Och nej inget här heller idag.

MUSIK: Och nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.