Lördag 4/3-2023 19:38

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt inatt kunde inte somna som jag ville och grannarna var igång inatt igen så dålig sömn inatt. Kom igång till fem var då uppe på toan och sedan kom jag ur sängen till 10:30 tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med att göra inte nått idag igen. Ja jag har kommit på att jag inte har ont i höften utan sidan av kroppen och jag har satt igång med övningar för detta kör varannan timme en övning kommer hålla på tills det går över tror jag. Men det var bra att det inte var atriten i alla fall. Så sedan till 15:00 tiden gick jag igång med middagen hade idag korv och stripes och såg en serie ja två avsnitt idag till och med. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Så tror jag att det inte var mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.