Söndag 5/3-2023 19:35

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt sov jag så där igen kom upp en gång till sex tiden sedan kom jag ur sängen till 10:20 idag fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo idag har jag gått på övningarna igen, fick lägga till övningar till det jag gjorde innan för det fungerade inte som jag ville idag och smärtan la sig inte i höften heller. Så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kyckling klubba (ja jag säger ben om klubban och klubba om benen någon har gjort fel och säger ben om klubban och klubba om benen. För en klubba är en sak som är tjock i ena sidan och smal i andra. Men det kallar de som tillverkar att det är ett ben. Och tvärt om om benet.) så jag såg två avsnitt av samma serie idag igen och sedan fick jag i mig två koppar kaffe igen. Sedan var det inget mer idag tror jag visst.

TRÄNING: Jaha idag har jag packat väskan och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen imonn.

ROMAN: Ja idag satte jag mig och läste igen har hållit upp med detta ett tag nu men så idag satte jag mig en halvtimma och läste igen skall göra nu ett tag så hoppas jag att jag kan komma igen på denna punkt snart igen. Det är bouppteckningen som jag vill ha klar innan jag går igång igen.

MUSIK: Och nej inget på denna punkt heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.