Tisdag 7//3-2023 19:45

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen kom igång till fem tiden inatt upp på toan och sedan kom jag ur sängen till 10:20 tiden. Fick i mig frukosten och sedan har jag inte gjort nått idag igen. Jo jag har kört stretchen två gånger idag annars inte nått idag igen. Men mer om detta nedan. Så sedan till 14:30 tiden gick jag igång med middagen ja jag gick igång med satte inte igång förrän till 15:00. Hade wok idag igen och såg två avsnitt av samma serie idag när jag åt. Och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Ja sedan var det inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag två gånger rygg stretchen igen idag ja jag la till en gång på den idag till 19:00 innan körde jag till 13:00 så jag kör två gånger nu per dag.

ROMAN: Jaha inget idag på denna punkt.

MUSIK: Nä inget här idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.