Lördag 11/3-2023 19:48

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt inatt grannen var uppe sent igår och jag kunde inte somna som jag ville igår. Kom igång idag till 11:00 då jag kom ur sängen och fick i mig frukosten och sedan har jag inte gjort nått idag igen. Och ingen gröt idag heller har missat detta i tre dagar nu. Så sedan till 15:30 så låg jag i sängen och kom just ur den till detta och gick igång med middagen hade idag wok igen med karréer idag igen. Såg två serier idag när jag åt och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Så mer? Nä inget mer idag tror jag visst. Hej.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och dito här med.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.