Söndag 12/3-2023 20:01

DAG: Jaha till natt igen då ja och sov kasst inatt igen kom igång idag till 10:30 och kom sedan ur sängen till 11:10 tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag har kontaktat sjukgymnasten idag om tiden till tisdag jag har avbeställt den idag skall ringa imonn med detta. Smärtan i ryggen och höften är borta helt så jag vet att det är sängen som är boven i dramat och jag kommer köra gymmet imonn som jag skall igen. Ringer till 12:30 tiden så får jag nog tid till ett tiden hoppas jag. Så till idag jag gick igång med middagen till 15:30 tiden idag. Hade idag kotletter med stripes och kebabsås och såg två avsnitt av samma serie idag när jag åt. Och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe med idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och jag hoppas att jag kan sova inatt så kör jag igen tills imonn.

ROMAN: Ja till nästa vecka hoppas jag kunna gå igång igen men vi får se hur det går med det.

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.