Måndag 13/3-2023 20:08

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt inatt men jag kom ur sängen till 10:20 idag fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag ringde till sjukgymnasten idag men hon ringde inte tillbaks igen. Jag tog bort min tid igår och fick meddelande om att det var okey idag. Efter att jag vände sängen så var smärtan borta och då var det inte längre tid att gå till henne eftersom smärtan var borta. Så jag måste köpa ny säng men kommer inte kunna göra det förrän till den 5-6 april då återbäringen kommer hoppas jag i alla fall. Och sedan tar det 4-5 veckor innan den kommer till mig med så jag kan få ny säng till slutet av april hoppas jag i alla fall. Så sedan till 15:00 stack jag till gymmet och sedan hem igen. Fick igång middagen och såg ett avsnitt av en serie idag när jag åt och sedan fick jag i mig två koppar kaffe igen. Så mer? Nä.

TRÄNING: Ja körde allt idag och det gick bra efter uppehållet och ryggen var okey idag med. Så jag vet att det är sängen som gjorde att jag hade ont innan.

ROMAN: Ja inget idag igen.

MUSIK: Ja inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.