Tisdag 14/3-2023 19:48

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt kom igång till sex tiden idag och kom sedan ur sängen till 10:20 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Syrran sms:ade idag att hon hade gjort bouppteckningen klar idag så får vi se vad de säger om det till början av juni tror jag att det blir. Jo jag deklarerade idag till ett tiden nått sånt idag. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till 15:00 idag hade idag kotletter med stripes och såg först en serie och sedan en till. Och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe idag igen. Mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag men jag har packat väskan idag så jag hoppas att jag sover inatt igen.

ROMAN: Ja om allt går som jag vill så skall jag försöka gå igång med detta till fredag igen hoppas jag i alla fall. Torsdag skall jag ta prov till morgonen så den dan går bort.

MUSIK: Ja inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.