Onsdag 15/3-2023 20:06

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag hör inte grannen snarka så mycket nu om det är för att jag har vant mig vid det eller inte men jag hörde inatt ett tag sedan så somnade jag om igen. Så kom sedan igång idag till 11:00 låg länge idag eftersom jag var lite seg idag och jag vaknade till 10:00 tiden. Kom ur sängen och fick i mig frukosten idag men utan gröt idag. Så sedan till 15:00 stack jag till träningen och sedan hem igen. Gick igång med middagen och såg en serie idag när jag åt. Och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Imonn skall jag ut och ta prov sedan skall jag till apoteket och så innan detta skall jag till posten för att lämna ett paket och sedan hämta ett paket med. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja körde allt idag igen och kom hem till tidigt idag så jag gjorde det snabbt idag. Brukar ligga lite längre på onsdagar annars.

ROMAN: Ja jag kör till fredag igen om allt går bra.

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.