Torsdag 16/3-2023 19:40

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt tror jag kom igång idag till sex tiden kom sedan ur sängen till 10:10 tiden. Så stack sedan till posten först sedan till närhälsan och tog prover och så till ICA för lite smått sedan hem igen. Och kom hem till 11:20 tiden så jag hann få i mig frukosten innan mina tabletter. Och så har jag haft kontakt med sköterskan om EKG kommer till nästa månad istället för denna. Så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag wok igen och såg två serier idag när jag åt. Och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe med. Jag skulle till apoteket med men hoppade idag eftersom jag var sen och hade glömt klockan hemma idag tar det imonn istället.  Skall imonn med ringa till närhälsan och beställa ny salva såg igår att salvan jag har är gammal så jag måste beställa mer imonn såg inte detta innan har använt gammal salva länge nu. Och så skall jag köpa lite på ICA med och sedan till apoteket med så jag får nog gå till två tiden nått sånt.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och dito här med.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.