Onsdag 22/3-2023 20:01

DAG: Jaha till natt igen då och grannen var uppe inatt igen låg länge innan jag somnade inatt. Kom igång idag till 10:45 kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Sedan till 13:30 (tror jag att det var) ringde sköterskan och sa att jag hade dåligt med vita blodkroppar och att jag måste ta nya prov idag. Så jag tog på mig och gick och då ringde läkaren och sa att det var fel så jag gick hem igen och stack sedan till gymmet och hem igen. Jag får gå imonn och ta prov igen sedan till tisdag tror jag igen för andra provet. Så mer? Jo jag fick igång middagen och såg två serier idag när jag kom hem. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra idag trotts att jag trodde att jag skulle hoppa idag.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.