Fredag 24/3-2023 19:43

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen. Kom igång till sex tiden och kom sedan ur sängen till 10:30 tiden. Fick i mig frukosten idag utan gröt idag igen. Och sedan fick jag vänta på att klockan skulle slå tolv då jag stack ner med tvätten idag och sedan upp igen. Sedan stack jag till ICA till 14:00 tiden tror jag att det var idag jag var nere och fick hängt upp tvätten och sedan stack jag till ICA för att handla lite. Kan säga att mina varor från ICA kommer tills imonn mellan ett och tre de som jag beställde på nätet. Ja sedan hem igen och så till 15:30 var jag nere och fick upp tvätten igen och så hängde jag in allt sedan gick jag igång med middagen till 16:00. Hade idag igen wok och såg en film som jag inte såg klart idag hade inte lust att se idag tar det en annan dag. Och så fick jag i mig två koppar kaffe idag igen.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja inget här heller.

MUSIK: Och nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.