Fredag 5/5-2023 19:41

DAG: Jaha till natt igen då ja och kom igång idag tidigt till fem tiden sedan sex sju och åtta och kom sedan ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med att tvätta idag till 12:00 sedan upp igen. Och sedan till  ett tiden stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Fick med mig upp lakanen och sedan till 15:30 stack jag ner för att få upp tvätten igen. Jo glömde säga att till 10:00 gick jag igång med skannern på båda datorerna idag tog 6 timmar idag igen innan tog det över 12 timmar att köra den. Ja sedan gick jag igång med middagen hade idag igen wok och nu hade jag allt som skulle till och jag såg en serie idag när jag åt och sedan fick jag i mig två koppar kaffe. Ja det var allt för idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.