Lördag 6/5-2023 19:40

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen låg vaken länge inatt igen och kom sedan upp till 11:00 tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag har pillat med musikdatorn idag mera om detta nedan på musik då. Så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg en serie när jag åt idag. Och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe med. Ja mer? Nä det var inget mer idag tror jag visst nä.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller idag.

MUSIK: Jo idag fixade jag lite med plugins man måste betala 540 spänn för att få de uppdaterade och det har jag inte så jag fixade med detta och fick mitt backupp program att gå igång med. Men det är två filer som är förstora och de går inte att ta bort heller så jag drog ett mail om detta idag. Får se när de svarar på detta ja nu var det inget mer idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.