Måndag 8/5-2023 20:19

DAG: Jaha till natt igen då ja och grannen var igång väldigt länge inatt ja den andra grannen inatt. Vaknade till sex tiden sedan till åtta sedan till 10:45 kom sedan ur sängen till 11:20 tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Låg idag till 14:30 tiden då jag kom upp och sedan till 15:00 stack jag till träningen och sedan hem igen. Fick igång middagen och såg sista avsnittet av en serie idag när jag åt och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Ja sedan har jag inte gjort nått resten av dagen tills nu då jag bloggar.

TRÄNING: Ja körde allt idag även om jag fick vänta ett bra tag innan redskapet blev fritt och jag kunde köra så idag var jag sen hem igen.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Och nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.