Fredag 12/5-2023 19:43

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt ingen som störde tror jag i alla fall. Somnade sent igår ändå kunde inte somna igår och låg länge innan jag tillslut somnade. Kom igång idag till 10:30 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med att spela Nintendo Zelda tears of the kingdom satte igång idag till ett tiden och körde sedan till två tiden då jag stack till ICA för att handla lite sedan hem igen. Spelade kort sedan gick jag igång med middagen till 15:00 hade idag igen wok och såg sista avsnittet av en serie. Sedan fick  jag i mig två koppar kaffe igen. Och så satte jag igång med spelet igen till sex tiden fram till 19:20 tiden då la jag av för idag. Så var det inget mer idag tror jag visst.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.