Lördag 13/5-2023 19:45

DAG: Jaha till natt igen då ja och en ganska små kass natt igen. Vaknade ett par gånger under natten och kom sedan till sans till 10:30 tiden kom sedan ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång att spela spelet men jag dog i ett sedan gick det bra och jag kom vidare. Så sedan till 16:30 tiden så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg en serie idag när jag åt. Och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Och jag spelade inte mer idag sedan.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Och inget här heller.

MUSIK: Och dito här med.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.