Måndag 15/5-2023 20:03

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt inatt. Kunde inte somna igår låg länge innan jag tillslut somnade och vaknade idag till 10:00 kom sedan ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag. Skall inte spela igen förrän till efter jag har tränat tills torsdag tror jag. Så fick idag meddelande från Mio de kommer imonn till 9-10 tiden så jag måste upp imonn till åtta så jag kan få upp den gamla sängen på vinden innan de kommer. Så sedan låg jag i sängen till 14:00 idag fick sticka till gymmet till 14:45 idag sedan hem igen och gick igång med maten. Såg en film idag men såg inte klart utan ser en annan dag. Fick i mig två koppar kaffe ja sedan var det inget mer idag.

TRÄNING: Ja jag hoppade en övning idag var fullt igen så jag hoppade en övning idag igen. Men annars gick det bra idag även om jag var rätt seg idag.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Och nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.