Söndag 21/5-2023 19:50

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen kunde inte somna igår när jag la mig till 00:30 tiden låg till tre tiden innan jag tillslut somnade och sov sedan inte så bra under natten heller. Kom igång idag till fem tiden sedan till sex och så till 10:10 då jag kom ur sängen. Fick idag i mig gröt och jag skall ta och äta upp den påse med flingor jag har sedan tror jag att jag hoppar detta. För det är grönsakerna som gör nytta inte gröten tror jag. Jag kunde sluta äta folsyra så jag tror att detta är för att jag äter wok så det skall jag göra sedan med. Ja om jag skall sova så måste jag ta två melatonin och det har jag inte råd med så jag får se hur jag gör. Kollar denna veckan så ser jag hur det går. Så mer? Jo idag till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg två avsnitt av samma serie idag när jag åt. Och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe med. Ja nu kommer jag inte på mer. Jo jag köpte ett spel igår med ett för frågor pengar så det var gratis för mig. Gick på lite över 200 så jag betalade 21 nått sånt för jag hade två checkar på 200 och så gick det lite över sedan. Så mer? Nä inget mer idag jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen imonn.

ROMAN: Ja om jag har tur så vaknar jag pigg imonn och då kan jag köra igen hoppas jag i alla fall.

MUSIK: Ja inget här idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.