Onsdag 24/5-2023 20:04

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt igen jag sov fram till nio tiden idag igen och kom sedan ur sängen till 10:20 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jag var trött idag trotts att jag sov okey så var jag trött och jag la ner vad jag hade tänkt att göra idag och la mig på sängen ett tag sedan upp och gjorde inte nått idag på hela dan idag. Så tabletterna gör mig trött ännu och jag kan inte ta andra heller så jag vet inte vad jag skall göra. Men jag hoppas att jag sover bättre sedan om ett par dagar så blir jag inte så trött igen hoppas jag i alla fall. Så sedan till 14:40 gick jag igång med att få på mig och sedan sticka till gymmet och sedan hem igen. Gick igång med middagen och såg idag igen två avsnitt ja jag såg sista avsnittet inte helt så jag såg klart detta idag och sedan ett till är nu ett avsnitt kvar att se på denna serie ser imonn. Sedan fick jag i mig två koppar kaffe igen och sedan var det inget mer idag.

TRÄNING: Ja idag tänkte jag hoppa en övning för det var fullt men så blev det ledigt och jag gjorde ändå idag så idag gjorde jag allt en bra dag idag.

ROMAN: Ja inget idag jag hoppas på imonn med då får jag varorna från ICA mellan ett och tre så blir inget på denna punkt tills imonn heller. Men fredag om jag då sover okey.

MUSIK: Japp inget idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) Sad smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.