Fredag 26/5-2023 19:33

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt var grannen igång nästan hela natten med att snarka så kass natt igen. Kom igång idag till fem och trettio var uppe på toan sedan till 10:10 tiden var då uppe på toan med och sedan kom jag ur sängen till 10:40 tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Men sedan till 13:30 tiden stack jag till ICA för att handla köttfärs fick inte med detta i torsdag. Och det var helt nya förpackningar på den påsar på ett halvt kilo låg de idag. Så jag fick inte plats med allt i frysen idag fick ta ut två kotletter för att få plats med wokgrönsaker och köttfärs. Så sedan till 15:20 gick jag igång med middagen hade idag wok igen och såg en film idag på netflix pray for the devil eller nått sånt hette den den var okey att se inget mer. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Ja sedan var det nog inget mer att säga idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja kass natt igen så inget här igen.

MUSIK: Och inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.