Söndag 4/6-2023 19:42

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt inatt jag låg länge innan jag kom på att jag inte hade tagit mina tabletter kom på det inatt till fem tiden somnade till sex tiden fram till nio tiden då hade jag tagit en melatonin och en halv annan för jag var klar vaken till fem tiden som jag sa. Sedan under natten så kom båda grannarna hem och pratade så kass natt igen. Kom ur sängen till vid fem tiden men så la jag mig igen till sex tiden då var jag trött och somnade med. Så till tio tiden kom jag ur och fick i mig frukosten och så satte jag igång med att spela spelet idag men jag glömde spara så jag gjorde en sak och dog och allt jag hade gjort var borta suck. Så sedan till 14:30 gick jag igång med middagen hade idag pannbiffar och mos och lingonsylt såg en serie idag när jag åt och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe. Ja det var allt för idag en dyng natt och dag idag.

TRÄNING: Ja jag packade väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt igen så kör jag igen imonn.

ROMAN: Ja inget idag men jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen tills imonn.

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.