Måndag 26/6-2023 20:16

DAG: Jaha till natt igen då ja och en jävigt kass natt inatt tog en melatonin igår och den tog inte alls låg hela natten vaken och sedan till sex tiden kom jag ur sängen och fick i mig frukosten och sedan till 11:00 fick jag i mig värktabletten igen så sedan har jag sovit från 13:30 till 14:30 idag en timme sedan kom jag ur sängen och gick igång med middagen hade idag träningsmaten och såg ett avsnitt av en serie och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe. Ja det var nog allt för idag. Jag har inte fått svar från läkaren och jag hoppas att hon hör av sig tills imonn eller till onsdag så jag kan sova igen.

TRÄNING: Ja hoppade idag igen efter kassaste natten på länge kommer inte gå till onsdag heller denna veckan.

ROMAN: Och nej inget här heller idag.

MUSIK: Och inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.