Torsdag 29/6-2023 19:43

DAG: Jaha till natt igen och en skit natt igen la mig som jag brukar men la mig för att sova till tolv igår var illa seg igår. Men grannarna var igång natt igen troligen har personen semester och då är de uppe sent. Så somnade till någon tid och vaknade sedan när andra grannen kom hem till 01:45 men grannen gick inte och la sig för jag hann somna igår och vaknade sedan till 8 tiden och mådde jävligt illa idag men lyckades somna sedan och efter det var det okey igen. Fick i mig en halv macka idag och sedan tabletten. Sedan fick jag i mig middagen idag men jag tog en kotlett och mos idag gott mos. Så jag hoppas att illamåendet är över nu och jag kan sova lite bättre med. Innan hade jag ätit fyra mackor och tjugo köttbullar sedan måndags.

TRÄNING: Ja inget idag och sedan inget till nästa vecka heller. Efter som jag fick ny tid idag till måndag till två till läkaren.

ROMAN: Nä inget här.

MUSIK: Och nej inget här.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (morgon)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.