Onsdag 20/9-2023 20:12

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt kom igång till 7:00 sedan till 8:20 sedan till 9:00 och sedan kom jag ur sängen till 10:30 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag fick tag i tandhygienisten till slut och fick tiden fixad igen. Så sedan har jag inte gjort nått idag på hela dan. Men till 14:45 stack jag till gymmet och sedan hem igen. Fick i mig middagen och så efter detta fick jag i mig kaffet igen. Ja sedan var det bara att vänta på att klockan skulle slå 20:00 och där är vi nu. Jo jag har fått svar från winzip idag igen och de kommer kontakta mig igen om ett par dagar. Ja nu var det slut för idag.

TRÄNING: Ja allt gick bra idag och jag fick allt gjort med.

ROMAN: Nä inget här gjort idag heller.

MUSIK: Och nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling!  Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.