Tisdag 28/11-2023 19:54

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt kom igång till sju och trettio kom sedan ur sängen till 10:30 tiden var rätt pigg idag tror jag i alla fall. Fick i mig frukosten och sedan gick jag igång med romanen till 12:30 idag körde fram till 15:00 då jag gick igång med middagen hade idag korv och bröd och klyft och såg en film idag om hector puaro ja det var agata chisti som skev den men såg idag döden i venedig eller nått sånt hette den. Var helt okey att se har sett de andra med denna serien och såg idag denna. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen och så har jag inte gjort mer idag. Jo jag laddade hem ett spel som jag fick gratis via mina formulär jag fyller i men det var så där.

TRÄNING: Nä inget idag jo jag har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen tills imonn.

ROMAN: Ja körde idag även om jag var rätt seg och tappade farten så gick det rätt bra idag det är en polis jag skriver om och han är bara med på slutet så inte så lång historia om honom idag men jag har kvar att skriva tills imonn med och kanske länger. Men det gick bra idag.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.