Lördag 9/12-2023 19:52

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt vaknade jag till nio tiden sedan till 10:30 då jag kom ur sängen och fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen idag till ett tiden körde sedan till 13:30 idag då jag gick igång med träningsmaten och sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kebab och stripes och såg ett nytt avsnitt av samma serie jag såg igår. Och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Mer? Jo jag körde klart skannern idag när jag vaknade till 10:30 tiden körde sedan till 12:00 innan den var klar för idag.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Ja körde idag även om det inte var så länge så fick jag lite gjort ändå. Och såg idag att jag hade glömt ta tabletterna igår.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.