Onsdag 5/1-2022 19:47

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt inatt kunde inte somna och så somnade jag tillslut och vaknade igen och låg sedan vaken länge. Kom ur sängen till 11:30 tiden och fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg en film idag som jag hade sett för länge sedan men såg idag igen. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Jo morsan ringde idag hon hade fått åka in på sjukhus igen stannar ett tag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag.

TRÄNING: Ja packade idag och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen imonn.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller. Jo jag såg lite mer om nya Cubase 12 kommer snart hoppas jag för jag skall uppdatera när det kommer om inget annat händer vill säga.

Jag säger Tjingeling!  Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.