Söndag 23/1-2022 19:45

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen. Har svårt att somna för elementet låter hela natten. Jag skall idag testa att ta andra sammansättning av tabletter så jag kan somna lättare hoppas jag i alla fall. Så men det är elementet som gör att jag inte kan sova nu det knäpper i ett hela natten. Jag hoppas att temperaturen håller sig inatt så att det inte går på igen. Så kom igång idag till 11:10 idag igen och fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag har ändrat hemsidan idag jag la till 2022 i foten idag hade inte gjort det innan. Så mer? Jo till 18:00 sätter jag mig och läster nu igen ett tag i alla fall skall jag skriva så måste jag också läsa igen så jag har satt igång med detta igår hoppas att jag kan hålla detta nu ett bra tag framöver. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade en kotlett idag fanns bara en att ta så jag tog den idag. Såg en serie idag när jag åt med. Och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe med. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag.

TRÄNING: Ja jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen tills imonn har packat väskan och jag är redo för att köra imonn.

ROMAN: Ja jag hoppas att jag sover bättre på denna blandning av tabletter får se imonn.

MUSIK: Nä inget idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.