Onsdag 10/8-2022 20:01

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt. Kom igång idag till fyra tiden första gången inatt sedan till sex tiden och kom sedan ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen idag till ett tiden. Mer om detta nedan. Så sedan till 15:00 stack jag till träningen och sedan hem igen. Gick igång med middagen och såg idag en film igen denna gång morbius som var okey inte mer men den var gratis så gott mos ändå. Så sedan efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Mer? Jo jag har chans på lite pengar idag kanske mer om detta imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra idag igen skall till nästa vecka höja och sedan till veckan där på gå upp i tyngd igen.

ROMAN: Ja körde idag och jag var rätt pigg idag med efter natten så en bra dag idag.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (Dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.