Torsdag 25/8-2022 19:47

DAG: Jaha lyckades radera förra versionen av denna blogg men försöker igen nu. Rätt kass natt inatt mycket bankade inatt och jag sov så där inatt. Kom igång idag till sex men kom sedan ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Men till ett tiden stack jag till lokalen och röstade för denna gång. På vägen hem fick jag i mig en glass som jag köpte och sedan en dricka och en påse godis med. Sedan när jag kom hem så gjorde jag räkningarna och jag får lite över denna månaden med. Sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag fläsk och löksås och såg en serie som jag inte kommer ihåg vad den hette skall se tills imonn hoppas jag kommer ihåg då den är ny för mig i alla fall. Ja mer? Jo jag fick i mig två koppar kaffe efter middagen med. Imonn är det tvätt för mig och så skall jag ut och handla lite sedan hem igen. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och dito här med.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.