Måndag 26/9-2022 20:06

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag kom igång idag till 10:00 tiden kom sedan ur sängen till 10:45 fick i mig frukosten och så satte jag igång att ringa men idag fick jag dånga ett mail istället och det kommer nog snart svar hoppas jag. Sedan ringde prästen och vi pratade lite sedan gick jag igång med träningen till 14:50 idag sedan gick jag till trängen och sedan hem igen. Fick igång middagen och såg ett avsnitt av en serie när jag åt. Syrran ringde med två gånger. Så sedan fick jag i mig två koppar kaffe. Och mer? Nä inget mer.

TRÄNING: Ja körde allt idag men jag var sen idag klockan var redan 10 över fyra när jag var klar idag så lite segt gick det idag.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Och inget idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.