Tisdag 27/9-2022 19:46

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt kom igång idag till nio tiden kom sedan ur sängen till 10:45 fick i mig frukosten och sedan väntade jag på mailet idag igen skall se om det kom idag efter bloggen när jag kollar mailen. Så fick ett samtal från syrran vid 12:30 sedan igen till 14:00 tror jag jag såg inte på klockan då men nått sånt var det. Så sedan blev jag sen med middagen till 16:00 tiden hade idag hamburgare och klyft idag igen. Såg en serie idag när jag åt och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Så mer? Jo syrran skickar brev till mig tills torsdag eller fredag som jag skall fylla i hon fyller i senare sa hon och det skall skickas tillbaks igen till henne. Mer? Nä.

TRÄNING: Ja  jag har packat väskan och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen imonn.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling!  Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.