Onsdag 28/9-2022 20:24

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt igen kom igång idag till nio tiden eller lite tidigare kom ur sängen till 10:45 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så sedan till 14:50 stack jag till träningen och sedan hem igen. Fick i mig middagen och så två koppar kaffe. Såg en serie idag när jag åt. Mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja körde idag och jag gjorde allt idag ja jag hoppade en övning idag på magen för bollen var nästan tom på luft så jag la ner det idag.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Och inget här.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.