Söndag 7/5-2023 19:43

DAG: Jaha till natt igen då och grannen var uppe till fyra fem inatt tror jag i alla fall kollade inte klockan igår. Kom igång idag till 10:45 och låg sedan till 11:30 innan jag kom ur sängen idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jag låg mest på sängen idag tills klockan slog 15:00 då jag gick igång med middagen hade idag kyckling ben och pommes och såg ett avsnitt på en serie idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Ja sedan var det slut på dagen idag. En jävla skit natt och dag med.

TRÄNING: Jaha packade väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen tills imonn.

ROMAN: Nej inget idag.

MUSIK: Och nej inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.