Tisdag 23/5-2023 19:36

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt. Jag hoppas att nya kuren fungerar som den skall sedan också. Kom igång idag till åtta tiden kom sedan ur sängen till 9:20 tiden fick idag i mig en gröt frukost men jag tror jag hoppar det sedan mer men jag har kvar mycket lingon som jag måste göra av med så jag kanske kör ett tag till ändå. Så sedan har jag idag spelat spel ett tag och sedan försökte jag vila men det gick inte idag. Så sedan till 14:50 tiden fick jag igång middagen hade idag kotletter med pommes och såg idag två avsnitt av samma serie. Och sedan fick jag i mig två koppar kaffe igen. Ja sedan var det nog allt för idag tror jag visst ja det var det idag.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen imonn.

ROMAN: Ja om jag sover inatt igen lika bra som inatt så kör jag nog här igen då imonn.

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.