Lördag 1/6-2024 19:56

DAG: Jaha till natt igen då ja somnade lite sent igår men sov okey men bara till klockan fem idag. Låg sedan vaken till 7:00 då jag kom ur sängen och fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen idag efter detta men låg till 11:00 och så upp för att skriva ut nya romanen sedan la jag mig igen och låg till 13:00 idag och då satte jag igång att spela ett spel jag köpte igår Islets och det var okey att spela idag gjorde ett par gånger idag faktiskt och sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg ett och ett halvt avsnitt av samma serie idag. Ja efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Och idag igen ett äpple ja mer? Nä!

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Jaha fick en utskrift idag men inte mer idag eftersom jag vaknade så tidigt igen.

MUSIK: Jaha inget här idag igen.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.