Torsdag 6/6-2024 19:43

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt inatt grannen var uppe och det var nog för att det är Sveriges national dag idag. Så jag låg alldeles för länge och sov kass natt. Vaknade idag till 8:00 och kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så la jag mig igen. Låg till tolv tiden då jag kom ur sängen och fick igång spelet ett tag sedan har jag inte gjort mer idag. Men sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med potatis och brunsås och lite cayennepeppar. Såg idag klart filmen jag såg igår och den var okey att se. Så efter detta fick jag i mig två koppa kaffe igen.

TRÄNING: Jaha inget idag igen.

ROMAN: Jaha kass natt igen så inget här heller idag.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.