Tisdag 18/6-2019 19:34

DAG: Jaha har igen problem men hemsidan jag kommer inte in i bloggen nu såg sedan att det var problem men hemsidan igen men jag hoppas att de kan hjälpa mig nu för jag kommer inte in i bloggen alls just nu. Så mer? Jo jag kom ur sängen till 10:30 tiden idag och fick i mig frukosten och satte igång med inte nått idag igen. Jag skulle till tandläkaren till tolv så jag stack hemifrån till 11:30 så och tandläkaren kollade sedan stack jag till apoteket och fick mina tabletter och en sväng till ICA men det fanns inte det jag ville ha så jag stack hem. Och så gick jag igång med att lägga upp hemsidan men jag stötte på fel och fick ta hjälp av supporten så fick jag upp den nya hemsidan men jag fick inte kontakt att fungera så jag fick ta och maila om detta sedan var det ett par fel till och jag mailade om det med. Får svar om ett par dagar igen tror jag så länge kan ni inte kontakta mig via hemsidan men jag hoppas få igång det med tiden igen. Så skulle jag lägga in ny jetpack och det sket sig för hela bloggen försvann jag maila om det får se vad de säger om det. Så mer? Gick inte så bra idag blev mycket fel idag men jag hoppas kunna ordna till det med tiden. Så mer?  Jo det är dragning till 21:00 så vinner jag så ringer de innan 22:00 men jag kan ha vunnit lite och det ser jag imonn när jag kollar mailen. Så mer? Jo kolla in nya hemsidan jag la in ett nytt recept som finns att se på startsidan via länken där kyckling. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja inget på denna punkt idag så jag säger ses igen till torsdag.

ROMAN: Nä inte idag jag vaknade idag till fem tiden igen så nä inget här.

HEMSIDAN: Ja idag såg jag då att allt var okey och jag la upp men kontakt sidan fungerar inte som den skall jag har mailat om detta idag och lite till som inte fungerar. Så sedan gick jag upp på bloggen och skulle då lägga in ny jetpack men då sket det sig och hela bloggen försvann. Jag såg sedan att de hade nya problem med sidan jag trodde att allt var okey men det var det inte. Hoppas att kunna lägga in bloggen igen senare idag men jag vet just nu inget alls så jag återkommer imonn med mera då.

Så jag säger Tjingeling!

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.