Lördag 27/4-2024 19:37

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt grannen kom hem till ett tiden och var sedan igång till två tre tiden så kass sömn inatt kom igång idag till 8 tiden fick ur sängen till 9:20 tiden fick i mig frukosten och så så satte jag igång med romanen till 10:00 idag. Körde detta till 14:00 idag och sedan spelade jag Nintendo spel zelda ett tag och sedan gick jag igång med middagen till 15:00 tiden hade idag wok det var ett tag sedan och idag var det väldigt gott. Såg på teven med ett avsnitt av samma serie jag såg igår och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Sedan just nu spelade jag ett nytt spel som är rätt roligt att spela ett tag.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Jaha kom på idag och jag måste göra om en sak jag skriver med talstreck och jag skall ändra detta till “ Dessa tecken.” så jag får göra om hela boken med detta och så har jag gjort mycket idag jag kom på att jag hade gjort fel men det hade jag inte gjort såg jag sedan som jag sa så kommer jag inte ihåg vad jag skriver och det är jobbigt men en bra dag trotts kass natt inatt.

MUSIK: Jaha inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.