Onsdag 8/5-2024 20:16

DAG: Jaha till natt igen då ja och en helt okey natt inatt kom igång idag till 7:30 låg sedan till 9:20 innan jag kom ur sängen och fick i mig frukosten. Så sedan fick jag igång roman till 11:00 körde idag till 14:00 och sedan till 15:00 stack jag till gymmet och sedan hem igen. Så fick igång middagen och såg idag en serie när jag åt idag. Fick sedan i mig två koppar kaffe igen och så har jag pillat med ett nytt program som jag laddade ner idag och det är därför jag är sen idag.

TRÄNING: Jaha idag körde jag inte allt tappade farten helt och la ner missade tre övningar idag.

ROMAN: Jaha idag gick det bra igen kom idag på att jag skulle lägga till en hel del och det skall jag göra när jag gjort denna omgång så går jag igång med nästa med en gång och kör på samma igen nästa omgång igen.

MUISK: Jaha inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.