Tisdag 7/5-2024 19:36

DAG: Jaha som vanligt går vi till natt igen och en okey natt inatt sov fram till tre tiden sedan till 6:30 kom sedan ur sängen till 9:20 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till 11:00 körde idag till 14:00 då jag gav upp för dagen. Så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg ett nytt avsnitt av parasiten på Netflix och sedan efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Ännu en bra idag idag.

TRÄNING: Jaha har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen tills imonn.

ROMAN: Jaha körde idag igen och det gick bra även om jag var lite seg idag igen men jag fick gjort en hel del och jag är nöjd med detta idag.

MUSIK: Jaha inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.