Lördag 25/5-2024 19:43

DAG: Jaha till natt igen då hade svårt att somna igår med men sov sedan rätt okey fram till 7:30 kom sedan ur sängen till 8:30 idag fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så sedan låg jag på sängen till 13:00 för idag var jag trött sov bara 21 minuter djup inatt så jag la mig igen och låg då till 13:00 och då åkte jag till röstningen och sedan hem igen. Och när jag kom hem idag gjorde inte nått idag igen. Så till 15:00 gick jag igång med middagen  hade idag korv och bröd och pommes. Såg idag en serie när jag åt och efter detta fick jag i mig kaffe igen. Jo när jag kom hem så gjorde jag mina räkningar och jag tror att jag får lite över denna månaden med. Och imonn skall jag köra romanen igen och sedan skall jag kippa mig med och sedan göra träningsmaten med. Jo jag köpte frukt en frukt om dagen men jag gillar inte banan så jag kommer inte köpa det igen och då tror jag att det blir för dyrt att köpa nu gick det på 41 för äpplen päron och banan men då äpplen och päron kommer nog gå på mer. Så jag vet inte om jag har råd till detta men tar jag bra äpplen så kommer det nog gå på runt 60 eller nått sånt och det kommer jag nog inte ha råd med.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Jaha ett par dagar uppehåll och om jag kör imonn beror på hur jag sover inatt men jag har kommit på en sak jag skall testa inatt så kanske jag sover ändå vi får se inatt.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.